Lidt mere om de 2 sugerør i næsen

I skrivende stund, jeg er lige stået op, ud af mit shelter i min dejlige baghave – efter en smuk nat med munden kærligt lukket, og luften langsomt flydende gennem mine næsebor; de to bløde åbne sugerør 👃

Jeg er så heldig, at mit næseåndedræt fungerer fantastisk godt både dag og nat, og ja såvel når jeg laver fysisk aktivitet. Alligevel bruger jeg et lille stykke tape på munden om natten. Nedenfor kan du høre hvorfor!

Skulle du være en af mange, som  føler at der ikke er plads nok gennem næsen… så lyt også med! Jeg fortæller om Breezy næseudvider, et lille stykke tape, der kan bruges  både dag og nat, sågar under fysisk aktivitet. Breezy findes også til børn eller små næser.

Skulle du have brug for en kort update på, hvorfor det er så vigtigt at bruge din næse som luftvej hele døgnet, så se med på dette gratis 30 min webinar om næseånding.

NB 👃 Skulle du have astma, søvnapnø, søvn udfordringer, stress, tankemylder, angst, smerter – eller anden åndedrætsrelateret udfordring, så SKAL du se med… 👃 Eller vil du bare gerne performe bedre i din hverdag eller din sportsgren, så er alt dette også et must! 👃

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *