Vindmølle til dine udåndinger

Nu er det endelig lykkes at få fat i en god lille vindmølle, der kan holdes igang med dit åndedræt!

Oprindeligt er ideen, at den er super at bruge til åndedrætstræning med børn, da børn og gadgets er en god ide :) Men det viser sig, at den faktisk også er super til voksne.

Den lille vindmølle er genial til at træne udåndingen i åndedrættet, og den bruges som et træningsredskab til formålet.

Lidt ideer til brug af vindmøllen
 • hvor længe kan du få møllen til at dreje rundt? til lungerne er tømt “helt” for luft!
 • kan du puste ud så langsomt/sagte som muligt, men samtidig få møllen til at dreje?
 • kan du puste af fuld kraft, så møllen drejer mega hurtigt rundt?
 • kan du puste med næsen?
VIGTIGT
 • Vær opmærksom på, at når du ånder IND, SKAL det foregår gennem NÆSEN!
 • Tag dig til til at færdiggøre det forskellige… og gør dig umage med dine indåndinger
 • Hold lige en kort pause efter en udånding, inden du foretager en indånding…

Kombiner med grundtræning for åndedrættet
Det er en god ide at kombinere denne træning med grundlæggende åndedrætstræning. Du kan blive inspireret her på åndedrættet.nu, i mine bøger, og på mine dvd.

DU KAN KØBE VINDMØLLEN TIL 29,- HER

Kommentarer

 • BENT JERSLUND

  Hej jeg må have fået filen tidligere så når jeg beder om den nu får jeg den ikke ØV ØV venligt fremsend den på min mail. Jeg har et stort problem vi skal helst trækker vejret gennem næsen, men jeg får så ondt ind i selve næsen. Det starter 2 3 centimeter oppe med smerter i næse boret. Forsøger jeg så under træning gør det ondt helt op i hjernen hvad kan jeg gøre, evt smøre næseboret med ?? En af dine bloggere Misha Sahkaroff anbefaler man ikke træner hårdere med løb og andet end at man kun trækker vejret gennem næsen på grund af forholdet mellen ilt og kulilte. Han viser billeder hvor han træner tennis med plaster for munden er det entydigt godt og rigtigt. Er der forskning der viser om det er helbredende for folk med atriflimmer og andre hjertesygdomme at trække vejret mere korrekt. Jeg har læst at hyperventilation kan forværre hjertesygdomme. Sidst så har jeg læst at det kan hjælpe mod tinnitus, har du hørt noget om dette. Undskyld de mange spørgsmål, men jeg er begyndt at forstå at dette er vigtigt, sover hver nat med din tape for munden og det virker. TAK FOR EN FANTASTISK SIDE MED MEGET GRATIS VIDEN TIL GAVN FOR DANSKERNES HELBRED BENT

  • Kære Bent, Velbekommen og TAK for dine mange spørgsmål! Først, jeg sender dig en mail med link til lydfilen :)
   Ift problemerne med din næse, så anbefaler jeg dig, at besøge en dygtig kraniosakralterapeut, der kan arbejde lidt med dit kranie, næsehule, kæber mv. Samtidig ville jeg meet gerne sig dig, når du trækker vejret, da jeg er helt sikker på, at du har en del at kunne forbedre… og dte kan være her, at en del af nøglen sidder. Ift HJetesygdomme, så ja forskningen er med her. Hyperventilation er ikke godt for noget! Ift tinnitus er jeg meget positiv, da jeg har oplevet mange forandre oplevelsen af lyde og ikke mindst nakke og hoved/kranie. Det kræver dog, at du får arbejdet hensigtsmæssigt med åndedrættet, og MEGEt gerne lidt ala min tilgang, som også går på at løsne op og frigøre hele brystkassen – så rykker det! Super du sover med tape for munden, og ja det virker :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *