Video om næsen og dit Åndedræt

Lyt med og hør lidt vigtige tanker om næseånding, samt faktorer ifm med at være i stand til at kunne benytte næsen som den primære luftvej.

Kommentarer

  • Hej Lotte. Efter du introducerede Buteyko resp. teknik for en del år siden, har jeg brugt vejrtrækning igennem næsen. og siden da har det bare været en god vane. Det har så den bonus for mig med lidt skæv tandstilling, at denne bliver skjult.

  • Har sovet m plaster for munden i nogle mdr nu, og er glad for det. Nu snorker jeg ikke gennem munden mere, men jeg snorker bare gennem næsen istedet!! Mon øvelserne kan afhjælpe det?

    • Hej Lene, Det bliver i langt de fleste tilfælde meget meget bedre ift at snorken gennem næsen mindskes. Når det er sagt, så JA! Det vil være en rigtig god ide at lave nogle øvelser, som åbner luftvejene og mekanikken omkring det op.

  • Jeg har middelsvær søvnapnø, 35 stop i timen da jeg blev testet. Er i Behandling livslangt med Cpap maskine med fugter. Min fys. siger jeg er kortåndet, har haft sammenfald i højre lunge efter voldsomt fald, blev af læge anbefalet at bruge pep fløjte. Men det fungerer ikke rigtigt. Har brug for et skema lagt anbefaling, så jeg får et brugbart resultat. Hvad kan i anbefale, da der er mange muligheder, filer, bøger?? venlig hilsen Pia

    • Kære Pia, det lyder virkelig ikke som noget jeg vil rådgive om her uden at kende dig yderligere. Jeg anbefaler på det kraftigste at få hjælp hos en uddannet Åndedrætsterapeut, og gerne en som har taget min uddannelse. Dem kan du finde her. Du er også velkommen hos mig eller en af mine kolleger i Herlev (ved ikke hvor du bor). Os finder du her. Det er super vigtigt, at du får den rette vejledning, og så kan du helt sikkert hjælpe dig selv. Skriv mig endelig en mail også, og du har brug for det. Kærligst fra Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *