Webinar – Hjælp børn og unge med åndedrættet

Hvilken gave at være selvstændig, og leve af det jeg brænder aller mest for 🙏

Og hvilken gave at have børn. De lærer mig SÅ meget, de nupper mine kræfter (alderen trykker også), og hold da fast hvor får jeg MEGET KÆRLIGHED ❤️💙

Og hvilken gave det har været de sidste 8 år at dykke ind i børnenes verden, hvad angår åndedrættet.

Det er der kommet et FOREDRAG/WEBINAR om emnet ud af. Jeg brænder MEGET for at hjælpe både børn og voksne, til at navigere bedre i deres krop, og den verden vi lever i.

Se det en aften med dig selv eller din partner, og jeg er sikker på, at du lærer noget, du ville ønske du havde vidst noget før 💜

HER KAN DU KØBE FOREDRAGET/WEBINARET

OM FOREDRAGET/WEBINARET
Dette foredrag/webinar er specielt lavet til dig som forælder, eller dig som bare er interesseret i emnet. Du bliver klædt på med praktiske redskaber, du kan gå hjem og bruge med det samme.

Foredraget henvender sig også til alle, der er nysgerrige på åndedrættet, og med interesse i at forstå vores fantastiske krop på en anden måde. Måske vil du begynde at se på dit barn eller dig selv med andre øjne… Og forstå lidt af, hvad der kan ligge til grund for, at I er udfordret derhjemme, i skolen mv.

Alt for mange børn og unge kæmper med diagnoser, adfærdsproblemer, stress, dårlig søvn, dårlig fordøjelse, manglende fornemmelse af sig selv, angst og meget andet. Mange børn er “bare” almindeligt ængstelige og nervøse for hverdagen. Mange børn kunne bruge en bedre søvn og mere energi. Åndedrættet er basen for at din krop, hjerne og nervesystem fungerer – som igen er basen for at ovenstående kan afhjælpes.

Alt for ofte glemmes åndedrættet som det aller vigtigste og mest effektive redskab til at regulere nervesystemet. Ved regulering af nervesystemet fungerer hjerne og krop automatisk bedre. Dette gælder for alle, børn og unge samt voksne.

FOREDRAGET INDEHOLDER

 • Information omkring åndedrættet, og hvorfor det er så kraftfuldt et redskab
 • Praktiske øvelser og ideer til, hvordan du hjælper dit barn og din familie
 • Viden om hvad du kan bruge åndedrættet til i relation til børn og unge

Redskaberne/øvelserne/teknikkerne som præsenteres kan bruges til mange forskellige aldersgrupper.

Du vil også blive guidet videre, ift hvad du gør for at komme videre på egen hånd hjemme. Hvor kan du søge hjælp, støtte og mere viden.

NOTE FRA LOTTE PAARUP
Velkommen til en optaget live-session af et foredrag, der henvender sig til alle forældre eller andre, der kunne have lyst at lære om det mest essentielle redskab til at hjælpe dig selv og børn igennem livet og hverdagen – nemlig åndedrættet.

Jeg vil til en start udtrykke min største ydmyghed overfor, at der er mange veje til at hjælpe og støtte børn. Åndedrættet er min store passion, fordi det er er så vigtigt og styrende en kropsfunktion, at vi ikke må overse det fantastiske åndedræt. Samtidig er det SÅ virkningsfuldt at arbejde med – og i virkeligheden ret simpelt.

Jeg håber, du de næste 2½ time føler dig oplyst og med lyst til at gå mere ind i åndedrættet. Skulle der opstå spørgsmål undervejs, kan du skrive til mig på åndedrættet.nu, hvor der findes et forum for spørgsmål.

Jeg kan bookes til foredrag samt praktiske workshops eller kursusdage for alle aldre i hvilken som helst sammenhæng. Send en forespørgsel på info@åndedrættet.nu

Jeg vil også for god ordens skyld oplyse om, at man altid skal søge professionel hjælp, skulle der opstå situationer, som du ikke selv kan tage hånd om.

Alle mine øvelser og teknikker er gennemprøvede og skånsomme, hvis de udføres på den beskrevne måde. Hvis du imidlertid føler ubehag, har en psykisk sygdom eller andre lidelser, du kan være usikker på, bør du få din læge eller behandlers accept, før du går i gang med mine anbefalinger til dig selv eller børn og unge. Det kan dog sjældent skade at trække vejret, tværtimod.

Du skal dog være opmærksom på, at det er helt normalt, der kommer udsving kropsligt og følelsesmæssigt, når åndedrættet kommer i spil.

Skulle du være det mindste i tvivl, om det er sikkert for dig at udføre øvelserne, så tag en snak med din læge, psykolog eller anden professionel kontaktperson, du har tæt på, og som kender dig.

Jeg vil gerne have lov at takke alle de mange forskellige personer, der har hjulpet mig dybere ind i børnenes åndedrætsverden.

Først mine to elskede børn ❤️❤️

Jeg vil også takke disse personer:

 • Lene Munck
 • Dorte Dalsgaard
 • Lise Bornerup
 • Morten Dithmer
 • Min mand og alle Jer, som jeg har glemt at nævne her

Rigtig god fornøjelse fra Lotte Paarup :)

HER KAN DU KØBE FOREDRAGET/WEBINARET

Kommentarer

 • Katja Abel Flindt

  Hej Lotte
  Jeg har fulgt dit arbejde noget tid, og lært så utrolig meget! Tusind tak for det.
  Jeg har også din bog, men oplever at jeg har brug for den menneskelige kontakt for at komme videre.
  Kan du anbefale en åndedrætsterapeut?

  Samtidig med egne behov, optager det mig mest lige nu at finde redskaber til at hjælpe mine drenge. I Berlin krydsede jeg under uddannelse veje med en talepædagog, der gjorde mig opmærksom på sammenhængen mellem holdning, åndedræt og tænder, og blev overordentlig glad for at se det omtalt hos dig. Min yngste har tendenser til søvnapnø. Jeg søger råd mht. hvordan jeg griber det an – det handler jo bl.a. om ændring af vaner .. når han sover..
  Er det din erfaring at natten følger dagen, hvis du forstår. Via øvelser. Pt overvejer jeg diverse puder for at understøtte gode sovepositioner.

  Jeg er interesseret i webinaret, samtidig er det mit umiddelbare indtryk at det tilbyder mere ‘almen viden’, end jeg har brug for.

  Jeg håber du har en god idé til at komme videre for mig og mine drenge.

  Vi bor i nærheden af Lyngby, og rejser med det offentlige.

  Med venlig hilsen og god dag til dig
  Katja

  • Kære Katja, tak for dine ord :) Det er MEGET vigtigt specielt at hjælpe din yngste, som du beskriver. Jeg vil SÅ MEGET anbefale, at I kommer ud til min kollega og mig i Herlev. Vi kan hjælpe med at gove råd og vejledning til, hvordan du hjælper ham. Men han vil også selv skulle med. Om natten følger dagen? Hvis jeg forstår korrekt, så er svaret både ja og nej. Natten afspejler ofte, hvor i nervesystemet kroppen er. Har det været en krævende dag, så vil åndedrættet oftest også reagerer om natten. Men det er først og fremmest meget megte meget vigtigt at få din søn hjulpet til ikke at mundånde om natten. Dette gøres ved decideret at lukke munden med tape (her vil vi gerne rådgive individuelt ift at det er et barn). Og dagen med øvelser mev skal understøtte denne udvikling. Kan jeg hjælpe videre herfra?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *