Har du plads til din vejrtrækning?

Her fortæller jeg lidt om en af mine helt centrale røde tråde i mit arbejde med Åndedrættet. Nemlig om om at have fysisk plads og mulighed for at kunne foretage et åndedræt.

Alt for mange mennesker “slås” med deres vejrtrækning, fordi de rent faktisk er “buret inde” i en brystkasse, ryg, mave bækken. Dette gør at lungerne, åndedrætsmusklen og ja åndedrætssystemet IKKE har mulighed for at arbejde frit og effektivt i alle former for funktioner igennem din dag.

At kunne trække vejret handler om at have plads indeni og udenpå dig!
Lyt med her, når jeg fortæller præcis om det →

Kommentarer

  • Jeg har ofte for meget luft i mine lunger jeg har svært ved at komme af, hvilket gør jeg bliver hurtigere stakåndet ved mindre bevægelser.
    Jeg bruger pep fløjte ind imellem, men det hjælper kun lidt. Jeg hat også hjerte svigt, så jeg har en del at tænke over.
    Hvad kan jeg gøre for mig selv?

    • Hej Vivi, det lyder meget, som om du kan få masser af hjælp, hvis du får den rette hjælp. Jeg er simpelthen nødt til at råde dig til individuel vejledning, så du bliver vejledt helt optimalt. Jeg ved ikke hvor I landet du bor? Men du er velkommen hos os, eller se her for at finde en anden uddannet af mig rundt i landet. Du skal virkelig vejledes, og så skal du naturligvis gøre øvelserne, du får anvist :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *