Film om den dybe hoftebøjer og andre muskler

Se denne film, som kort beskriver de forskellige muskler, der skrives om i Lotte Paarups bog Åndedrættet – sund ryg hele livet.

Læs MEGET mere i bogen – se bogen her

Kommentarer

 • Hej
  Min høftebøj på venstre sider virker ikke mere . Derfor har jeg svært ved at løftemin venstre ben. Hvad kan jeg gøre. Hilsen Rita

  • Lotte Paarup

   Hej Rita
   Gid jeg kunne give dig et entydigt svar! Det kan jeg desværre bare ikke, da du skal undersøges først… Der kan være flere årsager og forskellige tilgange til at få dig i bedre funktion igen. Du skal besøge en behandler, der har forstand på psoas. Jeg vil dog sige, at det ikke bare er styrketræning, du skal igang med i første omgang… bare så du du ved det, hvis nogen råder dig til det. Der skal laves gode forhold for din psoas først… Du er velkommen hos os! hvis du har mulighed for det http://www.denintelligentekrop.dk/traening/personlig-traening-og-pilates

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *