Chek dit åndedrætsbarometer!

Her giver Lotte dig et genialt tip til, hvordan du kan holde styr på dig selv og din krop…

Lydklippet varer 5 min.

Kommentarer

 • Jens Kristian

  Kære Lotte.
  Tak for lydfilen. Den er lige det jeg har brug for i mit arbejde med et hold ældre mænd i Pilates for begyndere og let øvede. Holdet består af 20-25 mænd i alderen 60 til 80 år med mig selv i midten som 76 år. Pilatesøvelser med intense og korrekt udførte ånderætsøvelser virker ikke rigtigt på mit dejlige hold, fordi de vil gå mat efter to minutter, hvorimod det lykkes fint med fortællingen om åndedrættets betydning for det daglige velvære og de meget enkle øvelser og lytten til ens vejrtrækning indbygget som naturlige led i dagligdagen. Så virker den lille ugentlige inspiration hen over tiden er de meldinger, som jeg får tilbage fra holdet. At alt sker i den bramfrie og lidt rå mandehørm er jo bare dejligt.
  Igen tak for de mange gode råd jeg har fået fra dig igennem tiden.

  Kærlig hilsen

  Jens Kristian

  • Lotte Paarup

   Kære Jens Kristian
   1000 tak for din besked her :)
   Det betyder ALT for mig, at jeg kan lave noget, som I kan bruge derude!
   Tak :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *