2 videoklip med viden og øvelser til din ryg

Din ryg er bare 100% afhængig af dit åndedræt.

Hver eneste vejrtrækning masserer og stiulerer din ryg samt muskler og bindevæv omkring – ja sågar hele din core muskulatur.

Derfor skrev jeg for en række år siden bogen Åndedrættet – Sund ryg hele livet.

Her kan du se mig fortælle om betydningen af at kunne trække vejret fuldt om til ryggen i relation til ryggens sundhed.

Jeg viser helt konkret øvelser uden redskab. Og så viser jeg, hvordan du kan bruge de geniale grønne mini bolde til at skabe plads i ryggen.

Får du lyst at lave mere af den slags, så kig på programmet Liv i dit åndedræt.

Kommentarer

 • Ulla Sørensen

  Hej Lotte
  Mine muskler i baller, lænderyg, og langs med rygsøjlen, er nærmest byldeømme. Når jeg bruger min bold, gør det ondt, og jeg synes det er svært at tage gode og dybe ind og udåndinger. Sikkert fordi jeg spænder, når det gør ondt. Plejer ellers have rigtig
  god virkning med åndedræts øvelser. Fantastisk redskab. Er i kemoterapi for tiden, måske der er en sammenhæng.
  Venlig hilsen
  Ulla

  • Hej Ulla, ja din krop reagerer naturligvis på kemoterapien… Og dit spændingsmønster kan hænge sammen med mange ting, bl.a. den stress og angst, der er forbundet med at være syg. Du skal finde en måde at bruge dit åndedræt og bold på, hvor det ikke gør alt for ondt… for så går kropppen i yderligere alarm-mode… Måske en blødere bold? Blive liggende roligt på forskellige punkter og arbejde med åndedrættet, i stedet for at massere rundt i bevægelse. Måske skal du bare ligge i forskellige positioner uden bolde… Jeg kan ikke guide dig yderligere, når jeg ikke har dig er ved mig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *