RO er den nye ironman – store forveninger til 2019!

Den 11. december 2018 blev bragt en fantastisk artikel i Berlingske om ro som det nye sort. At det nu er blevet cool at trække vejret dybt og være i zen.

Jeg blev ikke bare glad, men jublende glad, at kunne læse en oveni købet god artikel om et paradigme skifte, der er igang i vores samfund. Gad vide om 70´erne kommer til os igen :)

Tvunget til at finde veje til ro
Ingen tvivl om, at vi er TVUNGET til at finde modpoler til det på mange måder forskruede samfund, som vi lever alle er del af på godt og ondt. På den lange bane kan vi ikke overleve det tempo, der er sat for dagen. Og det er voldsomt svært at stå af ræset. Netop derfor bliver jeg så super glad, når jeg ser en artikel som denne. Jo større fokus, og jo mere cool og sejt det bliver, og ikke kun noget for kvinderne, jo mere kan vi rykke os.

Vi har brug for at finde åndehuller, ellers tror jeg simpelthen vi bliver syge og på sigt dør af den livsstil, vi ser som formen for samfundet.

Sket meget de sidste 10 år!
Hold da op der er sket meget de sidste 10 år, men eksploderet på det seneste indenfor dette felt, åndedrættet og synet på betydningen af at passe på sig selv.

Igennem årene har det virkelig flyttet sig, og nu skal jeg ikke længere “overbevise” om åndedrættets betydning. Nej der er en helt anden og mere bevidst åbenhed, som er super fantastisk!

Det er altså ikke længere kun hos yoga og meditationsfolket, at det er in af være sej til at finde ro. Nej det har nu spredt sig til familierne, erhvervslivet samt træningscentrene.

Jeg har store håb for 2019, at vi kan bruge dette skifte på et dybere plan. Forhåbentlig kan vi også lade det sive ud i det store billede, på skolerne og i sundhedssystemet – ikke kun i familienere og bestemte miljøer.

Masser af NYT i 2019
Fra min side kan jeg annoncere masser af NYT i 2019! Jeg skal bruge nytåret og starten af 2019 på at prioritere i mine projekter, og du vil høre mere :)

KLIK HER og læs den super gode artikel fra Berlingske.d

Del budskabet til andre!
Åndedrættet.nu blev født i 2012, i forbindelse med mine to sidste bogudgivelser om åndedrættet. Formålet med sitet er netop at sprede budskabet om det vigtigste, mest effektive og billigste redskab til ro, nemlig ÅNDEDRÆTTET 💜

Del derfor MEGET gerne til alle du mener kunne have gavn af den viden, som er tilgængelig her på ånderættet.nu – 1000 TAK

Kommentarer

  • Ej hvor er det bare fantastisk at høre. Jeg arbejder også selv med breathwork og vejrtrækning i forskellige workshops, så det gør mig også super glad at høre! :D

  • Marion Petersen

    Det har været en stor hjælp for mig med KOL at tænke og lære om mit åndedræt.

    Tusind tak og god jul og nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *