Mit ønske for fremtiden er…

At flere og flere finder ud af, hvor let det kan være at hjælpe sig selv ❣️

Jo længere tid jeg har arbejdet med Åndedrættet og mennesker, jo mere står jeg fast på at formidle, det jeg brænder aller mest for: nemlig, hvor let det kan være at hjælpe sig selv ❣️

For mig personligt er der en voldsomt stor taknemmelighed for, at jeg i den grad kan arbejde indenfor dette område. Det er ikke bare et arbejde, det er i høj grad også en kæmpe ild, der brænder i mig ❣️

Hvad brænder du for??? Kan du mærke det? Ved du hvordan det føles at brænde indeni for noget?

Hvis ikke, kan jeg virkelig anbefale dig at dykke ind i dig selv og kigge efter. Du skal ikke lede i hovedet. Du skal ned i din krop! Åndedrættet er en vindunderlig hjælper og støtte, til at finde vejen ind til det vi brænder for ❣️

I min bog Når kroppen siger fra – Tag kontakten igen, får du masser af redskaber og forståelse for, hvor let du kan hjælpe dig selv ❣️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *