Jeg nægter at åbne munden!

Nej, jeg er ikke ked af at åbne munden… Jeg nægter bare at åbne munden på min cykel!

Jeg har ikke cyklet i mange år… grundet mine livsomstændigheder har cyklen desværre ikke været et transportmiddel. Den er igen introduceret, og jeg elsker det!

I de fleste af livets gøremål, fylder åndedrættet en stor og central del i min bevidsthed. Det vil jeg gerne smitte dig med!

Først og fremmest skal du læse med her i dette indlæg, så du forstår hvor betydningsfuldt det er at ånde gennem næsen.

Vil du være med på trenden? det er gratis og det er en kollo enorm forbedring af din sundhed, hvis du kan bruge din næse mere og mere som luftvej, både i hvile og under aktivitet – dag og nat!

I dette indlæg får du tips til at lukke munden om natten.

Og her tips til at få mere plads til at ånde gennem næsen

Nægter du også at åbne munden? Vil du dele med os andre, til hvilke aktiviteter, du er begyndt at øve dig i at udføre med lukket mund?? Så skriv det MEGET gerne som en kommentar nedenfor! Det kan være til stor inspiration for alle os andre :)

Kommentarer

 • Hej Jeg har gennem 1 år brugt englehud til at lukke munden om natten – nu kan jeg ikke undvære det. Havde dog problem med at få tilstrækkelig luft gennem næsen og bruger derfor næsebøjle til at få lidt mere luft gennem næsen. Det er den bøjle de bruger indenfor atletik. Det har hjulpet på min astma. Startede med at gå tur med tape på munden – og blev derved fortrolig med tapen på munden

 • Lisa Andersson lisaandersson11@gmail.com

  Jeg går tur hver morgen i skoven. Da jeg lærte at lukke munden, når jeg skulle op ad bakker, behøvede jeg ikke mere at stønne og stoppe, men kan frit fortsætte turen.

  • 1000 TAK for at dele dette med os!! Det er præcis en af de store effekter ved at lukke munden = optimeret iltning og dermed bedre motorkraft :)

 • Torkild Sofus Pedersen

  Har nogen søvnapnø / kan måske bla skyldes misbrug af sovepiller – men er nu på rette vej – og vil ha mere kvalitet i mit liv / på alle måder !

 • Når jeg dagligt tager mine 50 hurtige vejrtrækninger gennem kun næsen

 • Gurli Nielsen

  Ja jeg øver mig meget med åndedræt igennem næsen,som du har lært mig lotte.tak det kan bli inu bedere kan ikke få kroppen med i de forskellige dele men lidt har også ret

 • Nikolaj Schiøtz Winding

  Hej,
  Jeg har igennem ca 4 måneder brugt tape for munden om natten. Det er en nærmest magisk forvandling. I øvrigt trækker jeg kun vejret gennem næsen i løbet af dagen, så vidt som overhovedet muligt. For et år siden brugte jeg Spirocort dagligt og Bricanyl ved pludseligt opståede vejrtrækningsvanskeligheder. Nu bruger jeg ingenting. Nul. Jeg løber med en snitfart på 6,0 min pr km, dvs en 5K tager præcis 30 min, dvs 10 km/t. Jeg cykler med lukket mund, så hurtigt jeg kan. Jeg synger bedre end før, og føler mig mere og mere klar til at udbrede det glade budskab. Luk Munden :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *