Et mundbind du kan ånde med

Inden du læser eller ser noget i af dette indlæg, vil jeg pointere, at det IKKE handler om bruges af mundbind generelt. Det handler om, at jeg har været på jagt efter et mundbind, der er bare lidt rarere at have på, og som du føler at kunne ånde bedre med.

Hvem havde troet at jeg skulle stå her i 2020 og tale om mundbind? Det havde jeg i hvert fald ikke selv… noget der i den grad kan forstyrre åndedrættet.

En faktor som er super vigtig for mig, når vi taler mundbund, er det at få hjælp til at fastholde næseånding. Præcis dette er en styrke for disse mundbind.

Derudover er de geniale, hvis du benytter briller, da mundbindet stopper luften op til brillen.

HUSK lige og grib muligheden i at træne din næseånding, når du benytter dit mundbind!

Set fra den positive side, er brugen af mundbind en unik chance for at blive opmærksom på og netop træne din evne til at ånde roligt med gode fuldendte udåndinger gennem næsen.

Når du ånder gennem munden med mundbind på, bliver du med det samme mindet om det, da stoffet ligesom “reagerer”.

Airpop mundbindet findes 2 varianter og 2 farver hos Den Intelligente Krop, du kan finde Airpop mundbindene på denintelligentekrop.dk her.

På videoklippet her, viser jeg kort de 2 typer mundbind.

Kommentarer

 • Mie Glud Pedersen

  Spændende med dine mundbind. Hvordan er deres kvalitet ift. at beskytte sig selv og andre mod Covid19? – Svarer de til type II mundbind?
  Mvh. Mie

  • Kære Mie, først vil jeg lige sige, at jeg tager ikke æren for mundbindet :) Det er produceret af AirPop, som er et stort prof firma. Svaret pp om det svarer til et type2 mundbind er: AirPop mundbindet overholder skrappere krav end til et type2 mundbind. Håber dette er svar nok :)

 • Mie Glud Pedersen

  Kære Lotte. Tak, det var bestemt svar nok. Det lyder godt! – Tænkte nu heller ikke, at det var dig, der havde produceret mundbindene ;)
  Mvh. Mie

 • Anette Allerslev

  Kære Lotte
  Jeg har virkelig svært ved at vurdere størrelserne på de forskellige typer masker og derfor svært ved at vælge. Jeg har allerede forkøbt mig flere gange, da jeg jo gerne vil undgå al den plastik.
  Allerhelst vil jeg gerne købe Airpop Original, da den slutter tæt hele vejen rundt, som jeg forstår det. Men dyr investering, hvis den så ikke passer alligevel. Så overvejer jeg den lidt billigere løsning Airpop Light SE med stropper der kan indstilles. Til gengæld slutter mundbindet ikke tæt hele vejen rundt.
  Kan du vejlede.
  vh. Anette Allerslev

  • Hej Anette, det er aldrig til 100% at vide, hvordan et mundbind sidder lige præcis på dig… desværre, pga vi har forskellig hovedform. Jeg er personligt super glad for Airpop Light SE. Du har fuldkommen ret, at det er en dyr løsning med Airpop Original, til gengæld er det jo den du skal vælge, hvis du vil have endnu større sikkerhed. Måske er dette ikke den store hjælp.. Lotte :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *