Det perfekte åndedræt

Det perfekte åndedræt… Findes det mon?

Gør gerne en kommentar nedenfor, hvis du skulle have noget at supplere og eller kommentere! 🌞❣️

Lyt med…

Kommentarer

 • M.Jesper Bengtson

  Jeg forstår ikke helt hvorfor,det så vildt alt den snak. Hvor er der et klip, hvor man kan SE PRÆCIS “HVOR MAN SKAL MERKE ALT DET DER BLIVER SAGT

 • Elsebeth Belgsting

  Hej. Mon du har et godt råd? Jeg har mange diagnoser, bla a søvnapnø, søvnløshed, svær dystoni med kramper der er totale, ligner epilepsi men tager meget længere tid. Migræne mm.
  Jeg har altid besvimet let, og alle mine ” tal” har altid været lave. Blodtryk, blodsukker, og min iltmætning ligger normalt på 87-93. Og den har jeg fået fokus på. På hospitalet, hvor jeg desværre kommer ofte med voldsomme kramper, siger de altid, at iltmætningen er for lav og de giver mig ilt.
  Nogle har dog sagt, at når jeg selv kan komme op på 97-98, ved at trække vejret dybt ind i en tid, ja så går det ikke noget.

  Men, i min hverdag går jeg jo ikke og laver kæmpe vejrtrækninger og derfor er min normale iltmætning altid lav.

  Jeg har pt en dårlig periode og lægen kom hjem til mig efter en operation af venstre underarm. Den brækkede i en krampe.
  Da jeg talte med lægen blev jeg dårlig og besvimede.
  Det er altså underligt. I nat havde jeg flere kramper og besvimede også.

  De sidste år har dystoni kramper koster mig 4 hjernerystelser, to brækkede ben, og nu en brækket arm, så jeg er fyldt med stål og skruer. Desuden en masse slag og blå mærker.

  Kramperne forhindrer mig i at trække vejret rigtigt, og derfor besvimer jeg ofte.

  Men, ingen har tænkt på, om min naturlige lave iltmætning, kan gøre det være. Eller tror du at jeg kan gøre noget for at få den op på 98-100. ????

  Ps. Jeg er glad for mit cpap apparat, men kan ikke bruge den ved kramper.
  Og jeg er lige blevet 70 år, og kan derfor ikke vente på at få et godt liv.

  Mange hilsner fra Elsebeth Belgsting

  • Kære Elsebeth, sikken dog en historie og hvor er du dog udfordret af det du beskriver. Jeg er sikker på, at du kan hjælpe dig selv. Det handler ikke bare om kæmpe vejrtrækninger, som kan gøre det værre. Det handler om mere balance mellem ilt og kuldioxid… Og så er jeg overbevist om, at for at hjælpe dig, vil vi skulle se dig live hos os. Jeg håber også, at du har styr på kosttilskud mv, da det er super vigtigt ift det du beskriver. Jeg beklager, at jeg ikke kan svare mere konkret lige her… det mest konkrete er, at jeg er sikker på, at du med rette værkstøjer og hjælp, kan hhjælpe dig selv. Men du skal vejledes! Sig til om vi skal hjælåpe dig videre. Hjertelige hilsener fra Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *