Åndedrættet er din egen massør!

På dette videoklip kan du høre om åndedrættet, og hvordan det for hvert eneste åndedrag fungerer som din egen indre massør. Et fantastisk system, som er ekstremt vigtigt for din sundhed og helse – både fysisk og mentalt!

Optagelsen er fra et foredrag om åndedrættet med Lotte Paarup.

Kommentarer

 • Anette Bleiken

  Hej.
  Jeg har svær søvnapnø. Min vejrtrækningen stander hvert minut uden hjælp fra Cpap maskinen. Er der nogen undersøgelser der siger/viser noget om, at åndedrætsøvelser kan bedre søvnapnø?
  Venlig hilsen
  Anette Bleiken

  • Hej Anette. Jeg vil anbefale dig at dykke ned i Buteyko metoden, som ved en masse om dette emne.
   De har dels skrevet en bog om emnet, se her
   Og så vil jeg anbefale dig at læse om/tage kontakt til hende, der er afsender af dette indlæg
   Derudover er der virkelig MEGET, du kan hjælpe dig selv med.
   Håber du har mod på det :)

 • Hej Lotte . Jeg har din bog om åndedrættet, den er bare så god, ja jeg har stadig “lidt” problemer med mit åndedræt, når jeg går må jeg stoppe op, jeg fik kemo og stråler for brystkræft i 2014 og efter det har jeg fået det, det er undersøgt og det er det de kalder senskader, det skal siges at jeg har taget vitaminer og homøopatiske midler ved siden af og har en fantastisk akupunktør som har hjulpet mig undervejs og som jeg går hos hver 14 dag, jeg har også lavet min livsstil om, med min mad, kører efter ny livsstil. Dk og har indtil nu, tabt mig 14kg havde taget meget på. Det går fint med mig i dag, det er blevet bedre, men må stadig stoppe op, for at trække vejret. Kærlig hilsen Annelise😊

  • Hej Annelise. Mange tak for at dele din historie med os! Det er super dejligt at høre, at du er så fantastisk god ved dig selv. Jeg sender en masse go energi til dig 💜

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *