Lyt med på en (ny) snak om åndedræt og CO2 med Anders Olsson

Her kan du lytte med på en snak om åndedrættet og CO2. En snak mellem Anders Olsson fra Consciousbreathing.com og Lotte Paarup.

Du får en masse viden og udbygget din forståelse for kuldioxid og rollen i dit åndedræt, din krop og din sundhed.

Jeg vil ikke afsløre mere, men opfordre dig til at lytte med 💜

Vores snak er naturligvis på Engelsk, da Anders Olsson er Svensk (og mit svenske er ikke så godt).

Samtalen varer 1 time.

Undervejs taler vi også om, hvordan Anders Olsson arbejder med behandling med CO2. Vi taler om den såkaldte “Bodystream” – og den helt nye “Carbohaler”, som du må vente lidt endnu med at få fingrene i.

Kommentarer

 • Ja det er trist mit engelske ikke er hvad det skulle ha været måske🌹

 • Lisbet Bøjen Hansen

  Jeg vil rigtig gerne lytte til åndedræt og co2.
  Desværre forstår jeg meget lidt engelsk. Kommet der en oversættelse til dansk?
  Mvh Lisbet

 • Fantastisk – jeg vil og må genlytte.

 • Hej Lotte,

  Super interessant interview! Jeg tænker, brug af carbohaleren lige inden sengetid måske kan hjælpe med at falde i søvn. Har du talt med Anders om dét?

  • Hej Signe, ja absolut! Nej, jeg har har selv en Carbohaler hjemme nu, som jeg skal igang med at teste. Jeg ved, at Bodystreamen er super at falde i søvn på for mange.

 • Med genlyt – mener jeg, at jeg lytter til optagelsen igen, og det har jeg allerede gjort. Virkelig en interessant og vidende snak. Ift. det engelske, så tænker jeg, at med din viden, Lotte, kan du da sagtens lave din egen version på dansk ved at lave en “talk”/genfortælling af, hvad I har talt om, på din egen, gode, nærværende måde. Det ville være en super ekstra mulighed for os alle sammen

 • Det vil jeg virkelig glæde mig til … 🙏♥️

 • Katrine Krogsgaard-Jensen

  Tak! Super spændende og relevant talk m mange gode og letforståelige pointer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *