3D åndedræt på Club La Santa (med 3D lydfil)

Her i marts har jeg undervist en uge i åndedrættets tegn på Club La Santa – med en masse forskellige lektioner, for en masse nye mennesker hver dag, og til en masse forskellige nationaliteter. De fleste havde ingen forventning om, hvad åndedrættet kunne bidrage med, men de fik virkelig en øjenbåbner.

De har alle lært om det 3-dimensionelle åndedræt, om næse ånding, om betydning af at have plads til at lunger og åndedræt kan arbejde, og om at åndedrættet er en bevægelse indeni og udenpå dig – for hver eneste åndedrag hele livet ❤️ Og ja så ikke lige at forglemme forståelsen for… at åndedrættet er med os, og vi skal kunne bruge det i alle livets formål og gøremål.

Et hold Green Teamere (de som underviser til daglig på Club La Santa) fik i november 22 også et kursus i åndedrættet, og de vil inden længe selv tilbyde åndedræts-sessions, som du kan deltage i, når du besøger Club La Santa Danmark 🌞🌴🔥

JEG ER SÅ TAKNEMMELIG FOR MIT JOB 🙏 OG JEG ELSKER DET 🥰

Jeg kommer til at tilbyde en uge igen, hvor du kan deltage og tage med på rejsen sammen med en flok andre vidunderlige mennesker.

Her kan du lytte til en lille øvelse i det tre-diemensionelle åndedræt.
Lydfilen er fra en af de mange øvelser i min bog Når kroppen siger fra – Tag kontakten igen.

Jeg kan også anbefale dig at bruge 6 timer sammen med mig og min kollega i Herlev, hjemme i mine lokaler i det danske. Vi afholder en workshop, hvor alle kan deltage uanset baggrund 2 verdener mødes i åndedrættet.

Herunder kan du se en lille fotoserie fra ugens undervisning på Club La Santa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *