Luft under vingerne på min nye Podcast kanal

Så kom der Luft under vingerne på min nye Podcast kanal : Åndedrættet med Lotte Paarup

Her vil jeg glæde mig til at dele endnu mere viden og entusiasme om vores alle sammens åndedræt – sammen med en masse forskellige andre nørder og mennesker, jeg finder interessante at tale med.

Formålet med podcasten er at gøre det let for dig at lytte med, når jeg releaser de forskellige samtaler, som jeg løbende har med kolleger fra ind og udland. Og så er det ganske enkelt formålet at dele ud af egen og andres viden om vores vejrtrækning, til alle jer derude. Både dig som er helt almindelig dansker, og dig som er fagperson, alle de nysgerrige er mere end velkomne 🌞❣️👃

Du finder Podcasten i Spotify lige her og på din telefon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *