Foredrag om åndedrættet også på Engelsk

Mine foredrag om åndedrættet afholdes også på Engelsk. Senest var jeg på Ecco og Novo Nordisk og afholde foredrag om åndedrættet.

Et foredrag kan afholdes som I ønsker det: i traditionel stole-form  – eller som et mere praktisk foredrag i form af en workshop, hvor deltagerne laver praktiske øvelser og lærer undervejs.

Jeg har gennem årene talt til og undervist en kæmpe gruppe af mennesker fra vanvittigt mange forskellige målgrupper – og jeg elsker det!

Jeg har en grundregel uanset form for foredrag eller undervisning: jeg taler IKKE kun til hovedet, men i høj grad til kroppen 💜

Jeg går meget op i, at mine budskaber skal plante sig i kroppen, og de skal give mening nu og her :)

Her kan du læse om mine foredrag, som dog altid kan tilpasses :)

Eksempel på feedback fra en deltager:

Din store viden og entusiasme om åndedrættet skinner tydeligt igennem. Jeg har fået endnu mere brugbar viden med hjem end jeg kom efter. Rigtig dejligt og sjovt med praktiske øvelser blandet ind i teorien.
Du er en storartet formidler. Du er mega god til at tage i mod alle slags spørgsmål med et stort smil og ægte interesse. Jeg føler mig beriget fagligt – og åndedrætsmæssigt. TAK fordi du deler så gavmildt af din viden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *