Er du en mavepuster? eller en mavesuger?

På denne lydfil får du MEGET vigtig info om dit åndedræt fra Lotte Paarup!

(varer knap 6 minutter)

Kommentarer

 • Jojo Berrah

  Hej Lotte,

  Jeg har lyttet din lydfil og jeg er en af de magesuger. Jeg gør det ubevist og hvad kan vi gøre ved det?

  Med venlig hilsen
  Jojo Berrah

  • Lotte Paarup

   Hej Jojo
   Det er et stort spørgsmål at svare på, hvad du kan gøre ved det… for det handler meget om, hvorfor du gør det! Er det mon pga den træning, du har lavet, noget i dit liv, smerter eller andre ting, som kan resultere i at blive mavesuger. Men grundlæggende skal du jo igang med at arbejde med din vejrtrækning, gennemgå lydfilen fra nyhedsbrevet her, og gå i gang med øvelser, enten fra mine bøger, dvd eller bare fra siden her. Jeg vil anbefale dig at starte ud med noget struktureret, som en af mine to dvd.
   Du skal endelig bare komme i gang – men gør som det aller første dig selv den tjeneste at give slip på din mave – selvom det kan være svært og grænseoverskridende i starten!

 • Ingelise Gleerup

  Lydfilen virker desværre ikke

  • Lotte Paarup

   Hej!
   Jo, lydfilen virker uden problemer, men jeg ved ikke, om du kan have problemer i den browser, du bruger – af en eller anden mærkværdig årsag…
   Prøv at åbne sitet i googlechrome, og se om det ændrer noget?

 • Hvorledes startes den interessante lydfil ?

  • Lotte Paarup

   Du starter den ved at klikke på trekanten i den sorte afspilningslinje på siden, som du ser!

 • Hej Lotte
  Du er simpelthen bare dygtig. Som fysioterapeut inspireres jeg virkelig af dit arbejde (dvder, artikler osv). Jeg er helt klart en mavesuger og har været det længe. Jeg har din DVD om åndedrættet og har tænkt at gå igang med den. Hvad er det for en lydfil du snakker om som vi skal lyt til omkring rusten vejrtrækning? Hvor finder jeg den?
  Jeg føler det meget grænseoverskridende at slippe maven og min mave virker så væskefyldt og stor(selv om jeg er noget for tynd og ikke har noget fedt på maven) Er det pga det du siger med slappe mavemuskler? Og bliver det bedre efterhånden som jeg får trænet at give slip?
  Mvh Malene

  • Lotte Paarup

   Hej Malene
   Først, mange tak for din feedback, for det er jo lige præcis derfor, at jeg gør de ting jeg gør- nemlig at kunne motivere andre og være med til at skabe udvikling :)
   Lydfilen jeg henviser til, er den du modtager ved nyhedsbrevstilmelding.
   Mit umiddelbare svar på det med maven er, at du helt klart bør blive bedre, når der kommer en bedre dynamik og at maven får lov at være en del af din vejrtrækning og en mere “levende” del af din krop!
   Nyd det, når du får sluppet maven fri :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *