Franklin Method Breathing online kursus

Breathing For Life er titlen på et online kursus, der henvender sig til alle, der vil lære om og nørde lidt grundig i åndedrættet i sit eget åndedræt.

Jeg anbefaler dette kursus, da mit arbejde med åndedrættet og tanker samt ideer bag indlæggende på åndedrættet.nu ligger tæt op ad Franklin Methods tilgang til vejrtrækning.

Kurset består af et 10 ugers forløb, hvor man hver uge får nye videoklip online. Du kan altså følge det gennem din computer.

Jeg vil gerne pointere, at jeg IKKE har nogen aktie i kurset, men bare gerne vil anbefale det til dig :)

Vær opmærksom på at der undervises på Engelsk.

Du kan læse meget mere og købe kurset lige her

Det er muligt at se en af lektionerne gratis ved at klikke her

Kommentarer

  • Hvad er forskellen på Breathing for Life online kursus, og så det fysiske 1 dags workshop I tilbyder på dansk i Franklin method og åndedræt?

    Jeg er ikke bevægelsesterapeut, men jeg er meget interesseret i et mere frigøre åndedrættet for blokeringer, så det flyder frit og naturligt og med en optimal balance mellem ilt og co2 for at fremme sundhed, ro, velvære og energi ;-)

    Og jeg funderer om dette online kursus min kan hjælpe mig med det?

    Der stod desværre ikke så meget om kurset på deres hjemmeside, men min nysgerrighedblev vakt da jeg så videoerne….

    • Hej Josefine, og tak for dit gode spørgsmål. Hvis det er samme online kursus fra Franklin Method, som jeg kender, får du en masse godt med dig. Men det gør du også på dagskurset. Og jeg er ikke god til at skulle sammenligne noget, der foregår live, med online forløb. Jeg tror, du skal vælge ud fra det, der umiddelbart taler mest til dig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *